torsdag 2 augusti 2012

Bästa halvleken sedan Elm-eran?

Oerhört kul att se KFF ikväll. Andra halvlek mot Young Boys var helt fantastisk. Nu har jag givetvis inte sett allt, men min känsla är att denna halvlek var den bästa som de presterat sedan Rasmus och David lämnade sommaren 2009. De kunde ha gjort tre, fyra, fem mål. Tyvärr blev det inget och 1-0 är en bräcklig ledning att ha med sig ner till Bern. Men jag är oerhört mycket mer positiv efter att ha sett detta.

På söndag är jag på plats på Råsunda för match mot Solna AIK. Hoppas på en liknande insats då.

Rydström kritiseras numera från alla håll. Väldigt ofta väldigt orättvist. Hans brytning i straffområdet i den 89:e minuten var matchavgörande.

Dauda, Seb, Paulus, Nenad, Rydström, Diouf. Många var väldigt bra idag.

Helsingborg vann igår. KFF slog Young Boys och Solna vann sensationellt med hela 3-0 mot starka Lech Poznan. Allsvenskan lever!! Riktigt kul!!

Snart dags för Sverige-Island. Viktig match och det första riktiga testet. Tror på svensk seger med 2-3 bollar.