lördag 12 mars 2011

Fortfarande på distans

Kung Bore håller fortfarande Moskva i ett järngrepp, men han börjar kännas något svagare och det finns viss förhoppning om vår i luften. Detta är dock en vår jag knappast kommer att få uppleva i den här stan igen. Den första april går nämligen flyttlasset till Sverige och Stockholm. Därmed kommer jag inte längre att vara i exil och jag har viss förhoppning om att kunna följa allsvenskan på något närmare håll framöver. Bloggens namn och eventuella överlevnad återstår fortfarande att fundera på.

Kalmar FF verkar så smått trampa igång efter vad som verkar varit en bedrövlig försäsong, med mycket skador och sjukdomar och dessutom med väldigt svaga resultat i träningsmatcherna. Tyvärr ser ju truppen mindre spännande ut än på väldigt länge, så en placering på övre halvan ser ut som det bästa man kan hoppas på.

Här kommer för övrigt mitt allsvenska tips, så här i mitten av mars. Kan säkert komma att ändras en eller flera gånger innan det sätter igång om några veckor.

1. Elfsborg
2. Malmö
3. IFK Göteborg
4. Helsingborg
5. Örebro
6. AIK
7. Häcken
8. Kalmar FF
9. Trelleborg
10. Djurgården
11. Mjällby
12. Gais
13. Norrköping
14. Syrianska
15. Halmstad
16. Gefle

Ett tips som säkert inte är helt olikt vad många 'experter' kommer att avge, med Elfsborg och Malmö i topp och Gefle, Halmstad och nykomlingarna i botten. Tror att IFK och AIK kommer att prestera bättre än förra året medan lag som Mjällby och Halmstad kommer att vara svagare. Gefle tippas som vanligt sist, men risken finns väl att de återigen motbevisar oss, precis som de gjort de senaste åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar