söndag 27 juni 2010

Seger efter förlängning

Kvällens stormatch gick inte till straffar. Marcel avgjorde under förlängningen och KFF är vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen. Kunde varken se eller lyssna till matchen, så jag kan inte bedöma huruvida det var rättvist eller inte. Men KFF är på väg mot en Europaplats även nästa år.

På tal om Europa så väntar ett lag från Färöarna i veckan. Kan vi hoppas på en 4-5 mål hemma så att vi dödar matchen direkt?

England-Tyskland slutade som förväntat med en tysk seger. Tyvärr så blev ett domarmisstag väldigt avgörande. Jag tvivlar inte för en sekund på att tyskarna skulle vunnit i alla fall. De är värdiga vinnare och förtjänar en plats i kvartsfinalen. Men nu kommer engelsmännen, vilka inte varit bra sedan hedenhös, att prata bort det totala misslyckandet genom att skylla på domaren. Jag tror att engelsk fotboll har större problem än så.

Svennis tog dem till tre raka kvartsfinaler. Undrar när England kommer att nå sådana framgångar igen? Rooney håller givetvis länge än, men James, Terry, Ferdinand, Gerrard, Lampard och Cole kommer knappast vara bättre i Polen/Ukraina om två år. Hursomhelst så gick de ungefär så långt som man kan förvänta sig, även om spelet var sämre än åtminstone jag hade trott. Återigen är det stor humor att England alltid, alltid nämns bland favoriterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar