söndag 16 maj 2010

6.4 sekunder

Har varit på resande fot ett bra tag nu. Har varit i Polen, Rotterdam och i Sofia, Bulgarien. Detta kröntes med en AC/DC-konsert på Levski Stadion i fredags kväll. Tungt minst sagt. Dessutom vet de i Bulgarien hur man spenderar en fredagskväll, så lördagen blev en parentes med en tung flygresa tillbaka till Moskva....

Paus i matchen mot de suveräna serieledarna. Mendes mål efter 6.4 sekunder är minst sagt dråpligt. Hans utvisning är däremot något tufft dömt, även om han tappar humöret på ett oacceptabelt sätt. Andra halvlek blir en pärs.

Lyckas idag se matchen på en fulstream. Ser ok ut, även om det inte är något större skönspel. Sobra hade med lite tur kunnat ge oss 2-0 med en bra nick på Santos inlägg.

Nu tar vi detta i andra!!!

1 kommentar:

  1. Kalmar FF var mycket aggressiva från första sekunden precis som önskade samtidigt anser jag att i kampsituation mellan Mendez och HIF:aren så anser jag att båda spelaren var lika goda.

    Vad jag kan se är det inget strupgrepp utan att Mendes tar händerna på baksisan om halsen.

    Jag tror att båda spelarna var like övertända, det syntes även på Erik Edman när han i andra halvlek kör över sin egen lagkamrat som därmed blir skadad.

    Starkt Kalmar FF att klara av att
    vinna med 1 - 0

    SvaraRadera