torsdag 11 februari 2010

Inför OS på en fotbollsblogg

Så sätter då OS igång i helgen. Ska bli spännande att se hockeyn. Det är en sport som blir kul först när alla de bästa är igång, vilket ju tyvärr inte sker så ofta. Men nu är de där, så det lär bli åka av med Crosby, Kovalchuk, Ovetchin, Zäta, Sedin och så vidare. Fantastiskt kul!

Sedan är ju givetvis skidgrenarna spännande, utför och på längden, med eller utan gevär. Att längdsporten håller på att ta död på sig själv genom alla långtråkiga masstarter är en annan sak. Jag saknar en gammal hederlig femmil med Wassberg och frosten i skägget.

På söndag åker jag till Sochi för ett par dagars konferens. Ska bli kul att se nästa ort som ska arrangera vinter-OS. Detta är alltså Rysslands främsta semesterort för sol och bad (!) vid Svarta Havet. Och de ska arrangera ett vinter-OS. Ryktet här i Moskva säger att man fått betala 50 miljoner Euro till diverse IOK-delegater för att få spelen, men det ska man nog ta med en nypa salt. Det exakta beloppet alltså...

Kommer troligen inte att skriva så mycket om OS här på bloggen. Det är ju först och främst en fotbollsblogg och dessutom är det elva timmars tidsskillnad till Moskva så jag är rädd att det inte blir så mycket OS för min del.

Nu Kalmar-Elfsborg på dansk TV. Tror på seger!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar