lördag 11 juli 2009

Djurgården måste hata Fredriksskans

5-1 i fjol, 6-1 i år. Kalmar har haft väldigt lätt för Djurgården de senaste åren, och framförallt så på hemmaplan. Djurgården måste verkligen hata att behöva åka till obygden och möta detta bollskickliga lag som kör över dem gång efter gång. Tyvärr kunde jag inte se matchen idag, men på webradion lät det väldigt övertygande.

Rasmus Elm!

Kul att David och Dauda fick göra mål. Vi kan inte bara lita på Rasmus utan måste se mål från anfallarna. Också kul att Tobbe E fick sätta två. Han börjar så smått att fylla ut platsen som Viktor lämnade.

Trea just nu, dock med en match mer spelad. Kanske, kanske kan hösten bli riktigt intressant, men jag vågar inte riktigt hoppas på toppstrid ännu.

Vill gärna se sammandraget på aftonbladet.se senare idag. Det lät på radion som att KFF var totalt överlägsna och att alla målen var drömmål.

Champinjonligan nästa. Tyvärr sitter jag i Warsawa på onsdag och det finns en överhängande risk att jag inte kommer att kunna se matchen. Fan!

1 kommentar:

  1. Det är alltid en fördel att ha så många målgörare som möjligt.

    Det som är bra är bland annat att KFF tar många avslut utanfor boxen eller i yttre boxen ofta med ett tillslag det försvårar oerhört mycket för dem att hinna med att försvara sig.

    /Owe
    Variation på var och när avslut tas samtidigt som KFF just skapar många avslut ökar på möjligheterna att en del av dessa når sitt mål.

    SvaraRadera