måndag 13 april 2009

Undermålig första halvlek

Första halvlek kan vara den sämsta jag sett KFF prestera på många år. Backlinjen ser väldigt osäker ut och mittfältet har svårt att vinna boll och få till något konstruktivt. Framåt har Dauda blixtrat till ett par gånger, men i övrigt är det bara att glömma första 45. Rydströms agerande vid 0-1 målet är också svårt pinsamt. Som elitspelare får man helt enkelt inte klacka bollen i blindo i eget straffområde. Det fanns en hel Norra Läktaren att slå upp den på.

Nu blir det svårt att rädda en pinne, och här ser man hur beroende vi kommer att vara av Rasmus i år. Vem ska nu göra det framåt? Brasse-Lasse är bra, men han kommer numera mer till sin rätt i en balansroll. Hoppas att Nanne skiftar i andra och flyttar upp David på topp med Dauda och sedan låter Mendes antingen spela ytter eller bytas ut. Vi måste få fast bollen och då kan David göra mycket nytta.

Är inte imponerad av Tobias Eriksson så här långt. Petar han verkligen Nouri?

Kommentatorn påpekade att Nanne egentligen inte ville byta ut Rasmus utan att det var Sobra som skulle utgå, men att allt blev fel p g a fjärdedomaren. Kan det verkligen stämma? Först och främst såg ju Rasmus knappast ut att kunna spela något mera och sedan skulle man väl aldrig skickat in Lasse om fel spelare gick ut? Jag har svårt att se att det gick till på det sättet, men om det var så lär vi få höra en hel del mer om det framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar